JavaCro'24

Dobrodošli na JavaCro'24

 

Zakoračite u svijet Java inovacija na JavaCro'24!

Pridružite nam se ove godine na 13. međunarodnoj Java konferenciji u Hrvatskoj - JavaCro'24, na otoku u blizini zapanjujućeg obalnog grada Rovinja, gdje se Jadransko more susreće s najsuvremenijom Java tehnologijom.

I ove vas godine pozivamo u slikovito ljetovalište Island Hotel Istra na otoku Sv. Andrija u blizini Rovinja, gdje se Java ekspertiza susreće s mirnom ljepotom prirode.

Ova prestižna konferencija, zakazana za 13.-16. listopada 2024., savršena je pozornica za inovatore i pionire koji oblikuju budućnost Jave i srodnih tehnologija.

 

Zašto JavaCro'24?

JavaCro'24 nije samo konferencija - to je zajednica koja okuplja profesionalce iz cijele industrije kako bi podijelili uvide, najnovije trendove i revolucionarna rješenja u proslavi znanja, inovacija i postignuća pod vodstvom zajednice u Java ekosustavu.

Smješten u pozadini jedne od najpoželjnijih destinacija u ovom dijelu Europe, ovaj događaj obećava  okupljanje više od 400 profesionalaca za 3,5 dana intenzivnog učenja i umrežavanja, obećavajući bogatstvo znanja i mogućnosti networkinga koje će pogurati vas i vaše projekte naprijed.

 

Prijava rada - podijelite svoju viziju!

Oduševljeni smo što možemo objaviti da je JavaCro'24 Poziv za govornike otvoren do 31. svibnja!

Tražimo dinamične predavače za održavanje više od 50 visokokvalitetnih predavanja. Ako imate revolucionarnu ideju, transformativni projekt ili zanimljiv case study, pozivamo vas da podnesete svoj prijedlog.

Pomozite oblikovati naš raznolik program predavanja koje odražavaju najnovije izazove i inovacije u Javi i drugim tehnologijama.

Podijelite svoja iskustva, otkrića i uvide s angažiranom publikom željnom učenja. Podnesite svoje prijedloge do 31. svibnja i postanite dio naše postave govornika.

Više detalja na https://2024.javacro.hr/Prijava-rada  

 

Izdvajamo iz konferencije:

  • Raznolika predavanja: Zaronite u predavanja na više track-ova, uključujući Core Java, Web & Mobile, Najbolje prakse, Radionice i mnoge druge, osmišljene kako bi udovoljile različitim interesima i razinama stručnostima.
  • Stručno umrežavanje: Surađujte s kolegama, vodećim ljudima u industriji i inovatorima na žarišnoj točki za profesionalce koji su voljni dijeliti, surađivati i stvarati nove veze.
  • Spektakularno mjesto: Uživajte u mirnoj ljepoti prirode Crvenog otoka, mjestu koje poboljšava kreativnost i suradnju među polaznicima.

 

Označite svoj kalendar i pridružite nam se na JavaCro'24!

Jeste li spremni biti nadahnuti? Dođite u Rovinj 13.-16. listopada!

Bilo da želite steći dubinsko znanje, predstaviti svoje ideje ili se povezati s drugim Ljubiteljima Jave, JavaCro'24 je pravo mjesto za to.

Više informacija o registraciji i detaljima preliminarnog predavanja bit će dostupno na našoj web stranici u nadolazećim mjesecima.

 

Jedva čekamo da vas upoznamo u Rovinju u listopadu na novom JavaCro'24!

Organizatori

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga Oracle korisnika i Hrvatska udruga Java korisnika. 

Prati nas na Facebooku

Novosti, fotografije i zanimljivosti objavljujemo na službenoj Facebook stranici JavaCro konferencije.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz JavaCro objavljujemo i na Twitteru!

Medijski pokrovitelji